Bezoekadres
Hegebeintumerdyk 2
9172 PJ Ferwert
telefoon: (0519) 29 88 88

Postadres
Postbus 13
9290 AA Kollum
info@ddfk.nl

Openingstijden

Meer informatie over het downloaden van bestanden

Klik om te vergroten

Door bepaalde instellingen op de computer die u gebruikt of specifieke programmatuur zoals virusscanners, contentfilters, firewalls etc., is het mogelijk dat het document niet goed te openen is door het aanklikken van de downloadlink.

In dat geval adviseren wij u om de link met de rechtermuistoetst aan te klikken en dan de optie "Opslaan Als.." te selecteren.

Het document wordt dan op uw computer bewaard en vanuit daar kunt u het zonder problemen openen.