Bezoekadres
Hegebeintumerdyk 2
9172 PJ Ferwert
telefoon: (0519) 29 88 88

Postadres
Postbus 13
9290 AA Kollum
info@ddfk.nl

Openingstijden

Toegankelijkheid

We hebben er alles aan gedaan om deze site zo toegankelijk mogelijk te maken voor onze bezoekers.

Wij streven ernaar dat deze webomgeving per 1 april 2013 toegankelijk is volgens de Webrichtlijnen Prioriteit 1 en per 1 januari 2015 volledig webrichtlijnenproof is. Op dit moment zullen er dus nog situaties zijn waarin onderdelen nog niet conform de gestelde toegankelijkheidseisen functioneren. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Het duidelijk aangeven van veranderingen in de natuurlijke taal van de documenttekst en van alle tekstequivalenten (bijvoorbeeld onderschriften.
  • Voor tabellen met data: het aangeven van rij- en kolomheaders.
  • Het leveren van een tekstequivalent voor elk niet-tekstueel element.
  • Elk frame een titel geven zodat identificatie en navigatie van een frame wordt vergemakkelijkt.

Browsers

De website van de gemeente Ferwerderadiel is geschikt voor alle moderne internet browsers, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Afdrukken

Alle informatieve pagina's op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "Print" te klikken of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.

Voorlezen

De website is voorzien van een voorleesfunctie. Bovenaan iedere pagina treft u een link aan naar een voorleesdienst, die de betreffende pagina aan u voorleest.

PDF bestanden bekijken

De PDF bestanden die op de website worden aangeboden, kunt u openen met het programma Adobe Acrobat Reader. PDF's voldoen niet aan de Webrichtlijnen. Wij streven er naar om deze per 1 januari 2015 aan de webrichtlijnen te laten voldoen.

Melden van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website ondanks niet voldoet of hebt u
om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten.
Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

Stuur een e-mail

U kunt een melding doen door een e-mail te sturen naar: info@ddfk.nl. Beschrijf hierin in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op.

Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browsersoftware u hebt, of u instellingen hebt aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding gaan wij dan onderzoeken en u wordt op de hoogte gesteld van de
beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.